Search results

  1. D

    SP7 Settings Find my Device and Location both ON - but my MS account says Location disabled?

    Yes I am coming around to the same conclusion. Still I am curious to understan how this is acheved. BTW I upgraded the SP7 to Win10 Pro (same as the SP4) to take that differenceout of the equation. Same reslult.
  2. D

    SP7 Settings Find my Device and Location both ON - but my MS account says Location disabled?

    Thanks for your feedback. Just to be clear about the situation. I can see both devices in my Microsoft account, evn when I am signed in to Windows with a local admin account. In this scenario: find my device wotks for the SP4, but does not work for the SP7. Yes it is possbl that at some point...
  3. D

    SP7 Settings Find my Device and Location both ON - but my MS account says Location disabled?

    All my location settings are turned on, same on both devices. It is really maddening. I am signed in to both devices with a local admin account. I can see both devices when I look at my Microsoft account through my browser. Find my device service on the website works for the SP4, but does not...
  4. D

    SP7 Settings Find my Device and Location both ON - but my MS account says Location disabled?

    Core issue is stated in the Subject line. I have both a Surface Pro 4 and a Surface Pro 7. I can see both under Devices in my Microsoft account. Both devices are configured the same way in Settings. Location ON. Find my Device ON. When I sign in to my In my Microsoft account online with my...

Members online

No members online now.
Top